Kategória: késői szüretelésű édes fehérbor, töppedt szőlőből készült
Töppedt szőlőből készült borkülönlegesség. Hársméz és virág illatok, sárgabarackos ízek.
Klasszikus Debrői Hárslevelű, amilyet 1927-ben a Gellért szállóban ittak volna, ha lett volna reduktív technológia.
Ajánljuk:
Fogyasztási hőmérséklet: 12-14 °C Alkohol: 11 %vol 3867 Ft/l
A kosár összeállításánál vegye figyelembe, hogy a biztonságos szállítás érdekében a borokat 6-12 palackos kartondobozokba csomagoljuk! 12 palacknál nagyobb rendelés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot egyedi ajánlatunkért! További részleteket az ÁSZF-ben talál.
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.